Η συμπεριληπτική Ομάδα Θεατρικού Παιχνιδιού της ARTOGETHER – Τέχνη Ατόμων Με και Χωρίς Αναπηρία μεγαλώνει και καλεί εθελοντές/τριες που τους αρέσει το θέατρο και επιθυμούν να μπουν στην ομάδα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας  την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/nB3ui9UkzrTfZDGv9

 

Φέτος ειδικά η ομάδα θα συμμετέχει σε δύο καλλιτεχνικά προγράμματα και θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τη δουλειά της στο κοινό.

Στο πρώτο πρόγραμμα “Ποια είναι η Honorine Platzer;”, το οποίο υλοπoιείται με την οικονομική υποστήριξη και αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η ομάδα θα προσεγγίσει την μοντέρνα τέχνη και το ζήτημα της αναπηρίας στην ιστορία της τέχνης.

Το δεύτερο πρόγραμμα με τον τίτλο “Ταξιδεύοντας την Τέχνη” εμπνέεται από την ομώνυμη έκθεση στην οποία συνδιαλέγονται τα έργα 25 εικαστικών με αναπηρία με 25 χειρόγραφα λογοτεχνών. Το πρόγραμμα “Ταξιδεύοντας την Τέχνη” υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ).

 

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους μια φορά την εβδομάδα και είναι δίωρα. Σε περίοδο προβών ενδέχεται να ζητηθεί από τα μέλη της ομάδας να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: info@artoget.gr και στο τηλ: 2107710847

©2023 ART-COM

Επικοινωνία

    Δεν είμαστε διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή. Αλλά μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

    Log in with your credentials

    Forgot your details?