Από τα πρώτα της βήματα η ARTOGETHER αποδεικνύει ότι πιστεύει στην μεγάλη σημασία της εκπαίδευσης, που δεν βασίζεται αποκλειστικά στην απόκτηση ακαδημαϊκών γνώσεων, αλλά κυρίως στην ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την βιωματική προσέγγιση.

Οι ομάδες/στόχος αναζητούνται μέσα στον χώρο της τέχνης, του πολιτισμού και  της μαθητικής κοινότητας.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε επαγγελματίες καλλιτέχνες (ηθοποιούς μουσικούς εικαστικούς κτλ.) και σε εργαζόμενους στον χώρο του πολιτισμού (σε μουσεία, θέατρα, πινακοθήκες κ.α.). Επιδιώκεται η διεύρυνση της ήδη αποκτημένης γνώσης από σπουδές και εργασιακή εμπειρία, με μια νέα κοινή για όλους παράμετρο: αυτή της δυνατότητας των επαγγελματιών να εργαστούν και με ανθρώπους με αναπηρία.

Στον χώρο της μαθητικής κοινότητας ο γενικός μας στόχος είναι, επίσης, η εξοικείωση με την αναπηρία και η αλλαγή νοοτροπίας και στάσεων . Όμως στους μαθητές/σπουδαστές η προσέγγιση είναι καθαρά βιωματική και γίνεται αποκλειστικά μέσα από κοινά καλλιτεχνικά εργαστήρια μαθητών με και χωρίς αναπηρία.

©2023 ART-COM

Επικοινωνία

    Δεν είμαστε διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή. Αλλά μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

    Log in with your credentials

    Forgot your details?