Ο Πρέσβης των ΗΠΑ, κύριος Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ και η σύζυγός του φιλοξένησαν την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 στην Οικία τους την οργάνωσή μας για τον εορτασμό των είκοσι χρόνων λειτουργίας της στην Ελλάδα.

Στην ζεστή αυτή εκδήλωση, που τίμησαν εκλεκτά μέλη της αθηναϊκής κοινωνίας, μίλησαν για το έργο της οργάνωσης ο Πρέσβης και η Πρόεδρος της VSA Hellas κ. Δέσποινα Ασλανίδου, ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα χορευτικό δρώμενο από την Ειρήνη Κουρούβανη – χορεύτρια σε αναπηρικό αμαξίδιο- και τον Pierre Magendie και να γνωριστούν με μερικά από τα μέλη με αναπηρία των καλλιτεχνικών ομάδων του φορέα.

Στον ωραίο κήπο της Οικίας εκτέθηκαν έργα μελών της ομάδας εικαστικών και δείγματα δουλειάς του τυφλού γλύπτη Πέτρου Ρουκουτάκη.

Η οργάνωση ευχαριστεί θερμά τον Πρέσβη κ. Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ, την σύζυγό του και τους συνεργάτες τους για την έμπρακτη συμπαράσταση στο έργο της.

Υπεύθυνος εργαστηρίου εικαστικών: Νίκος Κόνιαρης

Εικαστική επιμέλεια: Λίζα Πενθερουδάκη

Μέλη του Εργαστηρίου Εικαστικών:
Τάσος Αμπατζίδης
Ελπίδα Αντωνοπούλου
Χριστίνα Βασίλογλου
Χριστίνη Γεωργανά
Βασίλης Διαμαντής
Έλλη Κελεσίδου
Σταύρος Κρασαδάκης
Φιλαρέτη Παπαδοπούλου
Σάκης Σκουτέρης
Νίκος Χατζής

©2023 ART-COM

Επικοινωνία

    Δεν είμαστε διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή. Αλλά μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

    Log in with your credentials

    Forgot your details?