Οι χορευτές χορογραφούν και το σώμα ζωγραφίζει…
Για πρώτη φορά η ομάδα δοκιμάζει τις χορογραφικές της δυνάμεις επί σκηνής.

Οι χορευτές γίνονται χορογράφοι και δημιουργούν μικρές ιστορίες, αποφασίζοντας για την ιδέα, τα αντικείμενα και την μουσική που πλαισιώνει την κάθε ιστορία.

Η κάθε ομάδα, ντουέτο ή τρίο βάζει την δική της πινελιά στο σύνολο.

Με χιούμορ και ποίηση περνάμε στο δεύτερο μέρος όπου η μουσική και το σώμα γίνονται καθοδηγητές.

Απομονώνοντας τα μέλη του σώματος (ώμους, κεφάλι, αγκώνες, γόνατα), προσπαθούμε να βρούμε ποια θα ήταν η κίνηση τους στον χώρο, αν το σώμα ήταν πινέλο και το θέατρο καμβάς!

Δείτε την Πινελιά μας!

 

Οι χορευτές της ομάδας «Κι αν πέσω; Θα ξανασηκωθείς» παρουσίασαν την παράσταση «Πινελιά»

  • Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στην «Πόρτα Ανοιχτή» στο πλαίσιο του Καλλιτεχνικού φεστιβάλ ARTABILITY που διοργάνωσε η «Πόρτα Ανοιχτή» από τις 15-17 Απριλίου με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Είμαστε όλοι πολίτες» EEA GRANTS και διαχειριστή της επιχορήγησης το Ίδρυμα Μποδοσάκη.
  • Το Σάββατο 25 & την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, στις 9:00 μ.μ. στο Θέατρο Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256, Ταύρος). Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Θεάτρου της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.
  • Το Σάββατο 26 & την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στο εορταστικό διήμερο των 25 χρόνων Very Special Arts Hellas

 

Χορογραφία: Ειρήνη Τσιμπραγού & Χαρά Καλογεροπούλου

Βοηθός χορογράφου: Χαρά Καλογεροπούλου

Φωτισμοί: Θωμάς Οικονομάκος / Παντελής Πετράκης

Σχεδιασμός αφίσας: Radu Cristian Macavei

Χορεύουν: Κατερίνα Αβραμοπούλου, Μάριος Αποστολίδης, Μαρκέλα Δεμέναγα, Ζωή Θεμέλαρου, Αντώνης Θεμέλαρος, Αφροδίτη Καψή, Πέρσα Κοκίσα, Νάγια Κοκμοτού, Μαρία Κοντοβά, Ιωάννα Μακαβέι, Μυρτώ Μουζάκη, Φώτης Μπαναβάς, Αγγελική Πανταζή, Αλέκος Παπακώστας, Γεωργία Σιαμανδούρα

©2023 ART-COM

Επικοινωνία

    Δεν είμαστε διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή. Αλλά μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

    Log in with your credentials

    Forgot your details?