Την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 η Ομάδα Κινητικού Αυτοσχεδιασμού της ARTOGETHER παρουσίασε την παράσταση χορού “Circline” σε χορογραφία της Κατερίνας Γεβετζή στον αίθριο χώρο του Ιστορικού Αρχείου του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ).

Ο κύκλος και η ευθεία.
Δύο διαφορετικά γεωμετρικά πεδία που βρίσκουν κοινό τόπο. Η ευθεία εμπεριέχεται στον ορισμό του κύκλου, ο κύκλος δεν μπορεί να μετρηθεί χωρίς την ευθεία. 
Αντίθετα σχήματα στον χώρο, συναντιούνται στο σώμα το ατομικό που πάντα θα βρίσκει το συλλογικό, θα το δημιουργεί και θα εμπεριέχεται σε αυτό.

Χορευτές: Κατερίνα Αβραμοπούλου, Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος, Μάριος Αποστολίδης, Πέρσα Κοκίσα, Φώτης Μπαναβάς, Γιώργος Λαμπρόπουλος, Αντώνης Θεμέλαρος, Aγελλική Πανταζή, Φιλαρέτη Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Τσιμπραγού
Χορογράφος: Κατερίνα Γεβετζή
Φωτιστής: Γιώργος Αγιαννίτης
Μουσική: Ryioji Ikeda “Space”, Loscil “Red Tide”
Συντονίστρια Προγράμματος: Μαριλένα Κουκούλη

Την ίδια ημέρα Ομάδα Εικαστικών της ARTOGETHER εγκαινίασε την έκθεση «Αναζητήσεις» στον ίδιο χώρο.

Οι δράσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ταξιδεύοντας την Τέχνη», που υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Το πρόγραμμα στοχεύει στην προβολή του έργου καλλιτεχνών με αναπηρία και την ισότιμη καλλιτεχνική δημιουργία και τη συνεργασία ατόμων με και χωρίς αναπηρία.

©2023 ART-COM

Επικοινωνία

    Δεν είμαστε διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή. Αλλά μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

    Log in with your credentials

    Forgot your details?