Η ομάδα κινητικού αυτοσχεδιασμού συμμετείχε στο Seven to the Seventh στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 7.00μμ στην εκδήλωση με τίτλο «Είμαστε όλοι Έλληνες [χορευτές], οι πολίτες σε αυτόν τον κόσμο». Μια γιορτή των χορευτικών ομάδων και των οργανώσεων που εργάζονται για να καταστήσουν την Αθήνα πιο ανοικτή και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνία.

Το Seven to the Seventh είναι ένα πρωτοφανές γεγονός που συνέδεσε συγχρόνως τους καλλιτέχνες και τις καλλιτεχνικές τους κοινότητες, σε πολλαπλές αστικές περιοχές, σε επτά φορές- ζώνες την εβδομάδα 24-30 Ιουνίου 2019.

Το έργο είναι το πνευματικό τέκνο της χορογράφου Ana Sánchez-Colberg της Puerto Rican / Athens και της εταιρίας Theatre enCorps Collectif σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η εκδήλωση καλούσε όλους τους ανθρώπους σε μια παγκόσμια χορογραφία και χορό, με άλλους μέσα στην κοινότητά μας, με πολλούς σε απομακρυσμένους χώρους, ένα χορό ανάμεσα σε εμένα, εμάς, εσάς που ξεπερνάει τα σύνορα και δημιουργεί έτσι ένα παγκόσμιο «εμείς».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: https://www.snfestival.org/2019/ και  Stavros Niarchos Foundation

©2023 ART-COM

Επικοινωνία

    Δεν είμαστε διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή. Αλλά μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

    Log in with your credentials

    Forgot your details?