Έκθεση | Παράσταση χορού | Εργαστήριο εικαστικών

Το πρόγραμμα «Ταξιδεύοντας την Τέχνη» μετά τις στάσεις στην Αθήνα, στον Βόλο, στα Ιωάννινα, στην Σπάρτη φθάνει στο τέλος του με δράσεις των ομάδων μας στην Αθήνα.

H ARTOGETHERΤέχνη Ατόμων Με και Χωρίς Αναπηρία (πρώην VSA Hellas), σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), παρουσιάζει από την Παρασκευή 2 Ιουλίου την έκθεση «Αναζητήσεις» της Ομάδας Εικαστικών της ARTOGETHER, στο Ιστορικό Αρχείο του Ιδρύματος, στον Ταύρο. Την ίδια ημέρα θα παρουσιαστεί η παράσταση χορού «Circline» της Ομάδας Κινητικού Αυτοσχεδιασμού της ARTOGETHER (ώρα προσέλευσης 20:30).

Οι δράσεις είναι εμπνευσμένες από την έκθεση «Ταξιδεύοντας την Τέχνη», η οποία παρουσιάστηκε σε Μουσεία του ΠΙΟΠ, και αποτελούν καρπό του ομώνυμου προγράμματος, που υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Το πρόγραμμα στοχεύει στην προβολή του έργου καλλιτεχνών με αναπηρία και την ισότιμη καλλιτεχνική δημιουργία και τη συνεργασία ατόμων με και χωρίς αναπηρία.

Η έκθεση θα πλαισιωθεί από βιωματικό εργαστήρι της Ομάδας Εικαστικών της ARTOGETHER, την Τρίτη 6 Ιουλίου (ώρες 18:00-20:00), στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ.

 

Συντονισμός προγράμματος: Μαριλένα Κουκούλη

Επιμέλεια έκθεσης: Νίκος Κόνιαρης

Χορογράφος: Κατερίνα Γεβετζή

Εργαστήρι Εικαστικών: Νίκος Κόνιαρης

Διάρκεια έκθεσης: 2 έως 9 Ιουλίου 2021

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά, 10:00-20:00

Είσοδος ελεύθερη.

Για την παράσταση και το εργαστήρι απαραίτητη η κράτηση θέσης, στο τηλ. 2107710847.

Όλοι οι χώροι του Ιστορικού Αρχείου είναι προσβάσιμοι σε άτομα με κινητικά προβλήματα και χρήστες αμαξιδίων.

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

ARTOGETHER-Τέχνη Ατόμων Με και Χωρίς Αναπηρία

Δάφνης 8, Ζωγράφου 157 72

Τ: 210 7710847 | www.artogether.gr | info@artoget.gr

Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ

Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, 17778, Ταύρος

Τ.: 210 3418051 | www.piop.gr

©2024 ART-COM

Επικοινωνία

    Δεν είμαστε διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή. Αλλά μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

    Log in with your credentials

    Forgot your details?