Ένας γάτος που έμαθε σ’ έναν γλάρο να πετάει

Του Luis Sepulveda

 

Μια ετοιμοθάνατη γλαρίνα έτοιμη να φέρει στο κόσμο ένα γλαρόπουλο ζητάει από έναν μαύρο και τεμπέλη γάτο να μη φάει το αυγό της αλλά να το κλωσήσει και να του μάθει να πετάει. Ο γάτος αιφνίδια γίνεται μητέρα και αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας την αποστολή του… Μια παράσταση γεμάτη από αργεντίνικες  μελωδίες που θα συμπαρασύρει τους θεατές στους ρυθμούς της…

 

Η παράσταση «Ένας γάτος που έμαθε σ’ έναν γλάρο να πετάει» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Ευγενίδου τον Νοέμβριο του 2011 στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Δραματοθεραπείας & Παιγνιοθεραπείας.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 στο Θέατρο «ΒΑΦΕΙΟ – Λάκης Καραλής», ενώ την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πρόβα για το κοινό.

 

Συντελεστές:

 Διασκευή/ Δραματουργική επεξεργασία/Σκηνοθεσία/ Μουσική Επιμέλεια: Αριστέα Κοντραφούρη

Σχεδιασμός Φώτων: Τάσος Παλαιορούτας

Κουκλοπαίχτης: Σωκράτης Παπάς

Βοηθός Σκηνής: Χαρά Γαλενιανού- Κωστής Μπασούλης

Κατασκευή σκηνικών, κοστουμιών: οι γονείς των μελών της ομάδας

Kατασκευή αυτιών, ουρών, φτερών αυγού και ποντικιών: Σωκράτης Παπάς- Στουραϊτη Χριστίνα

Κατασκευή πουλιού: Σοφία Δελαπόρτα

 

Παίζουν:

Γιάσσα Ντέμη, Κουρκουλιώτης Λάμπρος, Μανωλά Μαρία, Παπαγέωργα Γερασιμίνα, Παπαγιάννης Κωνσταντίνος, Περπινιάς Ηλίας, Πόλη Άννα, Σακαβάρας Βασίλης, Στουραϊτη Χριστίνα, Τουμπακάρη Κατερίνα, Τσετσώνης Παναγιώτης

 


Είσοδος Ελεύθερη

 

 

 

Ευχαριστούμε θερμά το θέατρο «ΒΑΦΕΙΟ – Λάκης Καραλής» και την Καλλιτεχνική Εταιρία Προσωδία για την παραχώρηση του χώρου.

©2023 ART-COM

Επικοινωνία

    Δεν είμαστε διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή. Αλλά μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

    Log in with your credentials

    Forgot your details?