Ημερολόγιο τοίχου – Πρόγραμμα Εξεύρεσης Πόρων

Δημιουργήθηκε ένα ημερολόγιο τοίχου που περιέχει 12 φωτογραφίες και 12 χειρόγραφα κείμενα.

12 εκλεκτοί φωτογράφοι μας προσέφεραν μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, ο καθένας. Με τυχαία επιλογή οι φωτογραφίες μοιράστηκαν σε 12 σημαντικούς λογοτέχνες, οι οποίοι δέχθηκαν να γράψουν χειρόγραφα σκέψεις τους εμπνευσμένοι από τη φωτογραφία που τους είχε δοθεί.

Στη συνέχεια σχεδιάστηκε το ημερολόγιο τοίχου για το 2000 παρουσιάζοντας για κάθε μήνα μία φωτογραφία και από κάτω το κείμενο που της αντιστοιχούσε. Συμπεριελήφθη επίσης και μία ενημερωτική σελίδα για την δράση του φορέα.

Τον σχεδιασμό του περιεχομένου του ημερολογίου αλλά και του δεσίματος έκανε η γραφίστρια Λιάνα Χούλη Κωνσταντινίδου.

Την έκδοση «αγόρασε» κατ’ αποκλειστικότητα η εταιρία METROLIFE ΕΜΠΟΡΙΚΗ για να την χρησιμοποιήσει ως επαγγελματικό δώρο. Ανέλαβε τα έξοδα της εκτύπωσης και έκανε μία σημαντική οικονομική προσφορά στην Very Special Arts Hellas για την ιδέα και το υλικό.

Το τελικό όφελος αυτού του προγράμματος εξεύρεσης πόρων δεν ήταν μόνο οικονομικό αλλά και επικοινωνιακό διότι το ημερολόγιο έφθασε στα χέρια ενός πλήθους εταιρειών και ατόμων του επιχειρησιακού χώρου που ο φορέας μας δεν είχε άλλο τρόπο να προσεγγίσει.

©2023 ART-COM

Επικοινωνία

    Δεν είμαστε διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή. Αλλά μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

    Log in with your credentials

    Forgot your details?