Μια ξεχωριστή τετραήμερη έκθεση του Εργαστηρίου Εικαστικών, μια έκθεση με καλλιτεχνικό αλλά και κοινωνικό ενδιαφέρον, φιλοξενήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης ΑΕΝΑΟΝ από τις 21 έως τις 24 Μαρτίου 2011.

Η έκθεση «Ένα βλέμμα…», που εγκαινιάστηκε τη  Δευτέρα, 21  Μαρτίου 2011, περιελάμβανε εικαστικές δημιουργίες  που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τεχνικών (κατασκευές, ζωγραφική, κολάζ κ.ά.).

Συμμετοχές :Αμπατζίδης  Τάσος, Αντωνοπούλου Ελπίδα, Διαμαντής Βασίλης, Ηλιόπουλος Δημήτρης, Κελεσίδου Ελλη, Κρασαδάκης Σταύρος, Σκουτέρης Σάκης, Χατζής Νίκος.

Συμμετείχαν επίσης η Χριστίνα  Βασίλογλου και η Χριστίνη Γεωργανά

Ο υπεύθυνος του εικαστικού εργαστηρίου, Νίκος Κόνιαρης αναφέρει: «Η αυθόρμητη και ανεπιτήδευτη εικαστική έκφραση που μερικές φορές σε κάνει να αναρωτιέσαι μέσα από τη δύναμή της, για τα όρια της τέχνης. Από την άλλη η δύναμη ενός βλέμματος, η ανάγκη για σταθερές και αποδοχή, η κοινωνικότητα. Η συνάντηση αυτών των παραμέτρων είναι μια πολύ δυνατή διαδικασία που με έφερε και με κράτησε στην ομάδα. Τα αποτελέσματα επίσης της δουλειάς των μελών πολλές φορές μας αφήνουν άναυδους».

Η δυνατότητα της έκφρασης και της επικοινωνίας πρέπει να παρέχεται σε όλους. Για κάποιους από εμάς που αυτά είναι δεδομένα ίσως είναι σημαντικό να κάνουμε ένα βήμα έξω από τον εαυτό μας προς αυτούς για τους οποίους δεν είναι.

Η έκθεση είχε μεγάλη επισκεψιμότητα κυρίως από σχολεία και το σύνολο των εσόδων  από τις πωλήσεις  διατέθηκε αποκλειστικά  για τους σκοπούς του φορέα.

Ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Τζιλαλή για την προσφορά του χώρου, την βοήθεια στην επιμέλεια της έκθεσης και την εκτύπωση της πρόσκλησης.

©2023 ART-COM

Επικοινωνία

    Δεν είμαστε διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή. Αλλά μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

    Log in with your credentials

    Forgot your details?